Звідки
Куди
Туди
Назад
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця
  • 2024-02-12
  • 1682
  • 0

FunTick - ваш вірний друг у будь-якій подорожі!

 

Привіт, друзі! Ви вже знайомі з цим персонажем? Так, це FunTick, саме так вирішили назвати маскота компанії. Це ім'я повністю віддзеркалює його природу та мету існування. 

 

Ім’я FunTick говорить саме за себе. Перша частина, "Fun," символізує позитивні емоції та задоволення, які люди відчувають під час подорожей. А "Tick" вказує на квиток, що є стартовою точкою кожної захопливої пригоди. FunTick завжди готовий зробити кожну мандрівку незабутньою. І він з нетерпінням чекає, коли зможе приступити до роботи.

 

Історія створення

 

INFOBUS завжди дбає про комфорт користувачів сервісу. Саме тому і з’явилася ідея створення симпатичного помічника, який розумітиме потреби кожного та швидко й доступною мовою допоможе зорієнтуватися, і вигідно придбати квитки на:

  • автобус; 
  • потяг; 
  • літак.

Отже, історія FunTick’a почалася з турботи про користувачів сервісу, адже саме на етапі купівлі квитків і виникає найбільше питань. Він з радістю допоможе знайти найзручніші та найвигідніші маршрути, обрати оптимальні квитки та розповість захопливі історії про місця, куди вирушаєте.

До речі, у Telegram зараз проходить великий конкурс із подарунками, які точно стануть у пригоді в будь-якій подорожі. 

 

FunTick - милий талісман

 

Команда INFOBUS витратили багато часу та зусиль на те, щоб візуалізувати талісмана. Кожна лінія, кожен відтінок - все було детально продумано, щоб створити персонажа, який вразить своїм шармом та неповторністю. Але це ще не все. У FunTick’a є багато різних емоцій. Він дивується, радіє та захоплюється, адже створений для того, щоб переживати разом із вами кожну пригоду!

FunTick - не просто талісман компанії. Він ваш особистий помічник, який завжди може запропонувати найкращі варіанти. FunTick - символ безтурботності, адже саме такими повинні бути подорожі. Маємо надію, що він викликатиме у вас посмішку та позитивні емоції. А його поради завжди будуть робити усі мандрівки особливими та неповторними.

 

Для того, щоб знати про всі важливі новини і актуальні акції, підписуйтесь на наші соціальні мережі (FacebookInstagramTelegram).

Якщо у вас виникають питання або ж потрібна додаткова інформація, звертайтесь до нашої цілодобової служби підтримки.

З повагою, INFOBUS! 


Написати коментар


Наш сайт використовує файли cookie

Використовуючи наш сайт, ви приймаєте умови, за якими ми використовуємо cookie-файли для аналізу даних та створення контенту (у тому числі рекламного) на основі ваших інтересів. Детальна інформація

Будь ласка, зачекайте. Пошук маршруту.

Бонуси Зареєструйтеся на сайті та при купівлі квитків отримуйте бонуси, якими потім зможете оплачувати свої замовлення.