Звідки
Куди
Туди
Назад
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця
  • 2023-04-18
  • 2821
  • 16

Можливі причини затримки автобуса

 

Під час поїздки буває так, що автобус може відхилитися від графіку руху або часу прибуття. Розповімо, через що найчастіше це стається.

 

1. Складний трафік руху



Це можуть бути ДТП, погодні умови, ремонтні роботи на дорогах або ж велика кількість машин. 


2. Технічна несправність автобуса


Наприклад, пробита шину. У більшості випадків водії намагаються самі оперативно вирішувати такі питання. Якщо не вдається усунути проблему, то просять свою компанію відправити інший транспортний засіб або пересаджують пасажирів на автобус компанії-партнера. Також вам можуть запропонувати дістатися самим до пункту призначення. У цьому випадку зберігайте усі чеки, які підтверджують додаткові витрати, щоб отримати відшкодування від перевізника.


3. Очікування пасажирів на одній із зупинок


Якщо на автобусі збирається їхати група пасажирів, то перевізник може затримати відправлення на одній із станцій у зв’язку із запізненням людей на посадку. Таке може відбутись, коли це організована пересадка.


4. Форс-мажорні ситуації у салоні автобуса


Наприклад, коли стало погано пасажиру. У такому випадку робиться екстрена зупинка, щоб з’ясувати ситуацію і розглянути можливість продовження поїздки цим транспортом.


5. Перетин кордону


Хоч перевізники закладають час проходження кордону, коли формують графік руху автобуса, але у період свят або через форс-мажорні обставини неможливо передбачити, скільки часу знадобиться на проходження митного контролю.

Якщо ви організовуєте маршрут із пересадкою і ваш перший транспорт здійснює перетин кордону, рекомендуємо брати квиток так, щоб у запасі у вас було мінімум 6-8 годин до наступного рейсу.

Радимо планувати свою поїздку так, щоб вона пройшла без стресу та запізнень! 
Нехай подорожі будуть спокійними та приємними!
З турботую, INFOBUS. 


Написати коментар

Добрий день. Скажіть будь ласка якщо я придбала квитки з пересадкою, перший автобус їде через кордон. Якщо на кордоні він затримається чи другий транспорт буде чекати на пасажирів чи ці рейси не звязані один з одним?.

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Оксана, добрий день.

Дякуємо за запитання. Перевірка на прикордонній службі може вплинути на час у дорозі і у випадку запізнення на рейс з пересадкою "Перевізник не несе відповідальність за запізнення пасажира", оскільки перевізник не може впливати на час проходження на кордоні або можливі затримки рейсу через форс-мажорні обставини. Рейс наступного перевізника (пересадочного) виконується за графіком. У випадку затримки, пасажира не можуть очікувати і їдуть без нього.

Коли пасажир звертається до нас, ми робимо все можливе, щоб вирішити ситуацію і пропонуємо різні варіанти вирішення із перевізником в індивідуальному порядку.

У разі питань, звертайтесь. Будемо раді допомогти.

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Доброго дня. Підкажіть, хто компенсує вартість квитків, якщо на автобус запізнились через затримку на кордоні 15 годин? Білети були придбані через ваш додаток.

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ірина, добрий день.

Дякуємо за те, що поділилися. Нам дуже шкода, що через затримку на кордоні, ви не змогли скористатись поїздкою.

Перевірка на прикордонній службі може вплинути на час у дорозі і у випадку запізнення на рейс з пересадкою "Перевізник не несе відповідальність за запізнення пасажира", оскільки перевізник не може впливати на час проходження на кордоні або можливі затримки рейсу через форс-мажорні обставини. Рейс наступного перевізника (пересадочного) виконується за графіком. У випадку затримки, пасажира не можуть очікувати і їдуть без нього.

Коли пасажир звертається до нас, ми робимо все можливе, щоб вирішити ситуацію і пропонуємо різні варіанти вирішення.

Для надання більш детальної інформації щодо причин затримки і можливості повернення коштів, просимо звернутись в нашу службі підтримки і https://infobus.eu/ua/contacts, вказати номери квитків/замовлень, ми перевіримо ситуацію та надамо вам відповідь.

Заздалегідь дякуємо вам за зворотний зв'язок.

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Рейс Мукачево - Кошице был отличным: все вовремя, пассажиров мало, чисто

Рейс обратно был жесть: автобус опоздал на 7 с половиной часов, я не успела на поезд и вынуждена была меня маршрут. Сдать билет - купить билет на другой рейс поезда. В результате еще одни сутки в дороге((

В чате этого перевозчика пассажиры пишут, что снова задержки автобуса от 6 до 8 часов!!!!! Ну как можно спланировать пересадку в таком случае? Я просто вынуждена снова рисковать.

Других претензий, кроме как к значительному опозданию автобуса, нет

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Оксана, добрый день.

Спасибо за то, что поделились. Нам очень жаль, что ваша поездка была некомфортной.

Водители стараются придерживаться графика, но даже такие незначительные вещи как: светофор, пробки на дорогах или ремонтные работы на дороге, проверка на пограничной службе могут повлиять на время в пути. Касаемо времени для прохождения границы - предугадать его, к сожалению, невозможно, поскольку оно зависит отряда факторов.

Для предоставления более детальной информации причин задержки, просим указать номера билетов/заказов, мы проверим ситуацию и предоставим вам ответ.

Заранее благодарим вас за обратную связь.

С уважением, INFOBUS!

відповісти

Скажіть будь ласка, як можна вибрати місця по номерам якщо немає такого доступу

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Христина, добрий день.

У різних перевізників можуть бути різні умови щодо місць. Деякі компанії дають можливість вибрати конкретні номери місць під час бронювання, у деяких компаній - вільне розсадження (коли немає можливості вибрати місця).

У випадках, коли немає можливості вибрати конкретне місце, ви можете при бронюванні (коли ви вносите дані пасажира), у рядку "Примітка", прописати побажання щодо місця в автобусі. За день до планованої поїздки, ви можете звернутись у нашу службу підтримки і наші оператори узгодять ваші побажання із перевізником в індивідуальному порядку.

У разі питань, звертайтесь. Будемо раді допомогти.

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Доброго дня. Щиро дякую. Хотіла б десь по середині автобуса блище до санвузла.

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Христина, у такому випадку, ви можете звернутись на нашу службу підтримки INFOBUS https://bm.bussystem.eu/online/help і разом з нашим оператором оформити замовлення на потрібну вам дату та рейс.

Звертайтесь, будемо раді допомогти.

Ваш, INFOBUS!

відповісти

Вітаю. А чи надаєте Ви свої послуги на внутрішні міжміські перевезення безпосередньо за кордоном? Чи, можливо, порекомендуйте сайти, де можна замовити квиток. Мені, наприклад, треба переїзхати з автовокзалу Варшава Заходня до аеропорту Варшава Модлін. Дякую.

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Наталія, добрий день.

Компанія INFOBUS є сервісом з продажу квитків онлайн. На нашому сайті зібрані всі рейси різних перевізників, відповідно з встановленими ними цінами.

По даному напрямку Варшава Автовокзал Заходня - Варшава аеропорт Модлін у нас є рейси.

Наявність рейсів ви можете перевірити на сайті www.infobus.eu, вказавши необхідні параметри пошуку.

Також, ви можете звернутись у нашу цілодобову службу підтримки INFOBUS. Наші оператори з радістю нададуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати найкращий для вас варіант поїздки.

У разі питань, звертайтесь. Будемо раді допомогти.

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Звідки ви вирушає Е?

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Любов, добрий день.

Компанія INFOBUS є сервісом з продажу квитків. На нашому сайті зібрані рейси різних перевізників, за різними напрямками. Ознайомитись із наявними рейсами, ви можете на нашій сторінці. Якщо у вас виникають додаткові питання, ви можете звернутись у нашу цілодобову службу підтримки INFOBUS.

Наші оператори з радістю нададуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати найкращий для вас варіант поїздки.

У разі питань, звертайтесь. Будемо раді допомогти.

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Хочу сказати сайту infobus.ua величезне дякую за вашу роботу!!Придбала через ваш сайт білети з Києва на Франкфурт через Варшаву і вирушили 18.04 в дорогу. На українському кордоні були в 1.30 ночі,а польський кордон перетнули лише в 11годин ранку.Я думала,що ми вже не встигнемо на інший автобус з Варшави на Франкфурт,при тому що в нас повинно було бути на пересадку 6 годин,але команда вашого сайту спрацювала чудово.Пересадили нас і інших пасажирів,які спізнювались ,на автобус партнерів,який швидше пройшов польський контроль,водії приклали максимум зусиль,за що їм окрема подяка і прибули у Варшаву своєчасно!На протязі всієї подорожі відчували себе захищеними, все всюди було під контролем,команда сайту виконала свою роботу на 200%, будемо користуватись вашими послугами і надалі і радитимемо своїм друзям!!Дякуємо!!

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Viktoriia, добрий день.

Дякуємо за те, що поділились враженнями про поїздку. Ми раді читати позитивні коментарі щодо нашої роботи.

Ми дійсно намагаємося робити все можливе і по максимуму, щоб наші клієнти залишалися задоволені в будь-якій ситуації.

Бажаємо вам виключно позитивних покупок та поїздок!

Будемо раді вас бачити і чути знову.

Ваш INFOBUS!

відповісти

Вам також може бути цікаво

Бронювання без можливості вибору посадкового місця

Бронювання без можливості вибору посадкового місця

Є 2 види бронювань квитків на сайті INFOBUS:Коли людина може обрати посадкове місце згідно з планом автобуса.Коли така опція відсутня та можливо тільки вказати кількість пасажирів, які будуть їхати в даному напрямку.
  • 2023-01-29
  • 1913
  • 2
Компенсації: що це та як їх отримати

Компенсації: що це та як їх отримати

 Кожного дня ми отримуємо тисячі звернень з різними питаннями та проханнями, за які часто здійснюємо нарахування коштів. В цій статті хочемо детально розповісти, за що ж таки можна отримати компенсацію і що це таке?
  • 2023-03-29
  • 102555
  • 22
Шахрайство в інтернеті: що треба знати про це

Шахрайство в інтернеті: що треба знати про це

 Покупки в інтернеті вже стали буденністю для нашого життя, адже це зручно та швидко. Для того, щоб вони були безпечними та без втрат для вас, ми підготували інструкцію про те, як убезпечити себе від шахрайства. 
  • 2023-04-19
  • 2678
  • 0
Промокоди INFOBUS: як ними користуватись

Промокоди INFOBUS: як ними користуватись

 INFOBUS - найпереконливіший сервіс, який безперестанку заохочує подорожувати частіше та вигідніше. Окрім знижок та акцій, від нас часто можна отримати і додаткові приємності - промокоди, які надають максимально класні знижки під час купівлі квитків на автобус.
  • 2023-04-26
  • 9894
  • 40
Як доїхати з України в найближчі аеропорти

Як доїхати з України в найближчі аеропорти

   Відновлення авіасполучення з Україною досі залишається в далекій перспективі, але потреба швидкого та зручного переміщення між країнами не зникла. INFOBUS підготував список найближчих аеропортів, до яких можна дістатись з України.
  • 2023-05-03
  • 8641
  • 12
В якому випадку водій має право відмовити пасажиру в посадці в автобус?

В якому випадку водій має право відмовити пасажиру в посадці в автобус?

 Всі вважають, якщо в тебе є квиток, то поїздка гарантована. Проте, яке ж велике здивування, коли водій відмовляє у посадці в автобус! На перший погляд, обурлива ситуація! Але чи справді це так? Нумо з'ясовувати! ?
  • 2023-05-11
  • 2571
  • 6
Знижки на рейси для різних категорій пасажирів

Знижки на рейси для різних категорій пасажирів

 Практично всі перевізники дають можливість економити таким категоріям пасажирів, як студенти, діти та пенсіонери. У межах базового тарифу для різних категорій пасажирів затверджується система знижок і пільг. До спеціальних тарифів відносяться молодіжні, пенсійні, групові, туристичні та екскурсійні.
  • 2023-05-17
  • 3642
  • 20
Посилки - нова послуга від INFOBUS

Посилки - нова послуга від INFOBUS

Багато хто асоціює INFOBUS з продажем квитків на автобус, потяг або літак, але мало хто знає, що у нас є дуже корисна опція. Відтепер відправлення посилок забезпечуємо практично по всій Європі: Україна, Чехія, Молдова, Румунія, Німеччина, Польща та між усіма іншими країнами.Надіслати все необхідне рідним за кордон чи міжнародною доставкою на відділення Нової Пошти в Україну відтепер в рази зручніше і швидше!
  • 2023-06-07
  • 2820
  • 19
Мобільний додаток INFOBUS - лайфхаки для економії на рейсах

Мобільний додаток INFOBUS - лайфхаки для економії на рейсах

INFOBUS ділиться лайфхаками: де зберігати квитки в одному місці, як заповнювати інформацію у квитку за секунду, як створити список пасажирів та повернути квиток через додаток. І найголовніше – як купувати квитки на рейси дешевше у додатку, ніж на сайті. Нижче ділимося усіма нюансами та плюсами, що роблять поїздку максимально комфортною!
  • 2023-06-21
  • 3389
  • 0
Як придбати квитки у сервісі INFOBUS

Як придбати квитки у сервісі INFOBUS

 INFOBUS — це зручний онлайн сервіс для купівлі квитків на автобус, потяг чи літак. Ми підготували покрокову інструкцію, щоб ви оцінили простоту роботи з сайтом INFOBUS.Сервіc INFOBUS пропонує мандрівникам різні методи купівлі: за допомогою сайту, мобільних додатків для Android та iOS та чат-ботів у месенджерах. 
  • 2023-06-22
  • 2731
  • 6


Наш сайт використовує файли cookie

Використовуючи наш сайт, ви приймаєте умови, за якими ми використовуємо cookie-файли для аналізу даних та створення контенту (у тому числі рекламного) на основі ваших інтересів. Детальна інформація

Будь ласка, зачекайте. Пошук маршруту.

Бонуси Зареєструйтеся на сайті та при купівлі квитків отримуйте бонуси, якими потім зможете оплачувати свої замовлення.