De unde
Unde
Вг
Înapoi
  • Adulți Peste 12 ani
  • Copii De la 2 pînă la 12 ani
  • Copii pînă la 2 ani Fără loc
  • 2024-06-26
  • 208
  • 0

Ce să vezi în Luxemburg: cele mai bune locuri de vizitat

 

 

În ciuda dimensiunilor sale reduse, Luxemburgul a avut o contribuție semnificativă la istoria lumii moderne. Capitala să nu este doar cel mai mare oraș din ducat, ci și centrul vieții financiare din Europa, unde oamenii de afaceri din alte țări vin să deschidă birouri ale unor companii de talie mondială. În plus, va fi o plăcere să observați viața de afaceri a orașului, să vă plimbați pe îndelete prin Grădinile Luxemburgului sau prin Parc des Miracles. 

 

Turismul în Luxemburg se dezvoltă în mod activ, astfel încât călătorii din țările vecine vin aici în mod regulat. Copiii și adulții vor fi încântați de castelele, catedralele și alte locații interesante. Când veți călători în Luxemburg, veți vedea ciudățenia traseelor sale, verdeață peisajelor sale și frumusețea peisajelor sale și veți simți respect pentru acest oraș mic, dar în același timp atât de impresionant.

 

Ce să vezi în Luxemburg?

 

În primul rând, toți ghizii și călătorii recomandă să începeți cu cartea sa de vizită - Cetatea Luxemburgului. Aceasta are multe lucruri interesante de văzut, cum ar fi ziduri cu portițe, o poartă a fortăreței (cunoscută sub numele de Trei Porumbei, Treve), pasaje lungi și casemate, Turnurile Trei Ghinde și Cetatea Sfântului Duh. În apropiere se află un parc care se termină într-o stâncă cu vedere spre vechea suburbie Bocc și ruinele castelului. Un alt punct de atracție al orașului este Palatul Marelui Duce, care este reședința oficială a Marelui Duce de Luxemburg, unde acesta își îndeplinește majoritatea atribuțiilor de șef de stat. În lunile iulie și august, când ducele și familia sa sunt în vacanță, palatul este deschis publicului timp de șase săptămâni pe an. Tururile ghidate pentru grupuri sunt ieftine, durează 45 de minute și sunt disponibile într-o varietate de limbi. 

Dacă sunteți interesați de alte Luxemburg obiective turistice, vă recomandăm să vizitați fostul Colegiu iezuit, Primăria, Biserica Saint Michel (secolul al X-lea), Capela Sfântul Quirin, Biserica Sfântul Ioan pe stâncă și Refugiul Abației Sfântul Maximin din Trier. De asemenea, prezintă interes cartierele vechi Gron (Stadgro), Dinselpürth, Klosen, Pfaffendahl și vechea mănăstire benedictină din Munster cu Biserica Sfântul Ioan Botezătorul.

 

Totul despre Luxemburg: ce mai puteți vedea în oraș?

 

Luxemburg este adesea numit un oraș cu mai multe etaje, deoarece este situat pe diferite niveluri. Orașul în sine este frumos, înconjurat de păduri mixte, iar de la așa-numitele „balcoane” din Orașul de Sus se pot vedea privelisti minunate asupra părții inferioare a orașului și a zonei rurale din jur:

  1. Centrul istoric - oferă o punte de observare gratuită. Aceasta este situată pe un deal stâncos și are o priveliște minunată asupra Orașului de Jos, unde se află principalele atracții ale Luxemburgului, printre străzile și piețele medievale.
  2. Maiestuoasa catedrală Notre Dame de Luxembourg are vitralii colorate și vibrante, coloane de marmură cu litere arabe și un acoperiș neobișnuit. Are două orgi magnifice, a căror muzică este uluitoare. În acest loc este păstrată și icoana Maicii Domnului, cunoscută sub numele de „Mangaietoarea celor întristați”. Rămășițele membrilor familiei ducale sunt păstrate aici în cripte cu lei.
  3. Casemate. Fortăreața Luxemburg se afla în vârful unei stânci în secolul al XVII-lea. 23 de kilometri de tuneluri au fost construite în stâncă pentru cazemate militare. Acum sunt mult mai scurte și sunt folosite doar pentru turism. Există chiar și o ieșire la suprafața stâncii în partea de sus, care este o altă punte de observație naturală cu vederi minunate asupra Orașului de Jos și a defileului.
  4. Orașul de Jos este cartierul Grund, situat sub o stâncă pe malul râului. A fost un cartier al meșteșugarilor și este foarte pitoresc. Casele situate lângă apă adaugă romantism, deoarece par să crească din apă. Este un cartier scump, cu multe restaurante cu stele Michelin.
  5. Podul Adolf - face legătura între Orașul de Sus și Orașul de Jos, este considerat un simbol al capitalei și principalul punct de reper istoric. Este, de asemenea, un loc popular de vizitare a obiectivelor turistice. Orașul a fost numit după Marele Duce Adolf, care a domnit în anii 1800 și 1900. 

Dacă aveți ca obiectiv să aflați totul despre Luxemburg, este mai bine să rezervați un tur cu un ghid local. Dacă rămâneți în oraș pentru câteva zile, merită să cumpărați un card special Luxembourg Card. Acesta vă oferă acces gratuit la 60 de muzee și alte atracții, precum și călătorii gratuite pe toate formele de transport public. Printre acestea se numără Cazematele Bock, Filarmonica (în limba engleză), Vila Vauban, parcurile naturale Ouray, Suresnes și Ardennes și alte locuri minunate. Cardurile costa 13 euro pentru o zi și 28 de euro pentru trei zile.

Divertisment în Luxemburg pentru toate gusturile. Pe lângă excursiile incredibile, orașul găzduiește adesea târguri și festivaluri, iar familiile cu copii pot vizita parcuri acvatice, centre științifice etc.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile importante și promoțiile curente, abonați-vă la rețelele noastre sociale(FacebookInstagram).

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să contactați echipa noastră non-stop serviciu de asistență.

Cu stimă, INFOBUS!


Комментарии

Написать комментарий

Оставлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи


Site-ul nostru utilizează cookie-uri

Utilizăm cookie-uri pe acest site pentru a asigura eficiența maximă a acestuia, pentru a analiza traficul și pentru a adapta conținutul și publicitatea la anumiți utilizatori. Prelucrăm toate aceste informații în conformitate cu Declarația de confidențialitate. Informația detaliată

Va rog, așteptați. Căutarea rutei