De unde
Unde
Вг
Înapoi
 • Adulți Peste 12 ani
 • Copii De la 2 pînă la 12 ani
 • Copii pînă la 2 ani Fără loc

Metode de achitare

Aqchitarea

Plătiți biletele rezervate folosind cardurile de credit sau de debit Visa, Visa Electron, Maestro și MasterCard. Acesta este cel mai rapid și mai convenabil mod sigur de a plăti documentele de călătorie. Detaliile cardului dvs. sunt procesate în formă criptată (protocol criptografic SSL) în conformitate cu toate măsurile de securitate.

De asemenea, puteți plăti comanda online folosind: cel mai mare sistem de plată „PayPal”, sistemul internațional de plată electronică „PayU”.

«PayPal»

«PayPal»

Sistem electronic de plată
«PayU»

«PayU»

Serviciu de plată electronică

Achitarea cash

Rezervați bilete online și plătiți comanda în numerar la punctele de deservire și terminalele de plată situate în bănci, magazine, supermarketuri, centre comerciale și alte locuri publice accesibile și convenabile. Puteți plăti comanda în numerar: la oricare dintre punctele de service CONTACT Systems; la terminalele de numerar E-Pay, PrivatBank (pe teritoriul Ucrainei); în terminalele de plată EuroPay (în Republica Cehă).

Terminale «Приват банк»

Terminale «Приват банк»

Terminalele acceptă UAH în Ucraina
Terminale«EasyPay»

Terminale«EasyPay»

Terminale din Ucraina (acceptă până la 4999 UAH)

Achitarea pe un cont bancar

Biletele rezervate pot fi achitat prin transfer în conturile noastre bancare din Republica Cehă („FIO Banka”) și Ucraina („PrivatBank” i>). Veți găsi detaliile de plată mai jos, precum și în scrisoarea trimisă după rezervarea biletului. Noi nu emitem o factură, așa că atunci când plătiți printr-o bancă, vă rugăm să vă asigurați că plătiți prețul exact al biletului și includeți numărul rezervării în detaliile de plată. Dacă ați ales ca metodă de plată transferul bancar, vă rugăm să rețineți că plata durează până la trei zile bancare (lucrătoare).

Banca «FIO Banka»

Banca «FIO Banka»

Rechizite pentru plăți în CZK:

 • Număr de cont (CZK): 2000278175/2010
 • IBAN: CZ6720100000002000278175
 • SWIFT: FIOBCZPPXXX
Banca «ING Bank»

Banca «ING Bank»

Rechizite pentru plăți în PLN:

 • Număr de cont (PLN):
 • IBAN: PL58 1050 1504 1000 0090 3118 9849
 • SWIFT: INGBPLPW
Banca «ПриватБанк»

Banca «ПриватБанк»

Rechizite pentru plăți în UAH:

 • Număr de cont (UAH): 26009053739959
 • EDRPOU: 41025283
 • IMF: 325321
 • Destinatar: Beneficiar:SRL \\"BusSystem\\"

Achitarea în oficiile INFOBUS

Puteți plăti biletele rezervate online la biroul companiei noastre din Republica Cehă sau Ucraina.Managerii noștri cu experiență vă vor ajuta: să găsiți bilete pentru un autobuz, tren sau avion; emite o poliță de asigurare; efectuați un transfer internațional de bani și furnizați multe alte servicii conexe.

Ușile biroului nostru din Praga sunt deschise de luni până vineri (în timpul săptămânii) de la 08:00 la 19:00. In weekend (sambata si duminica) va asteptam de la 08:00 la 15:00.

Birou «INFOBUS» din Lviv

Birou «INFOBUS» din Lviv

or. Lviv, str. Chernovitskaya, 9
Oficiile agențiilor «INFOBUS»

Oficiile agențiilor «INFOBUS»

Țările UE, Ucraina, Belarus și Moldova

Site-ul nostru utilizează cookie-uri

Utilizăm cookie-uri pe acest site pentru a asigura eficiența maximă a acestuia, pentru a analiza traficul și pentru a adapta conținutul și publicitatea la anumiți utilizatori. Prelucrăm toate aceste informații în conformitate cu Declarația de confidențialitate. Informația detaliată

Va rog, așteptați. Căutarea rutei