Звідки
Куди
Туди
Назад
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця
  • 2019-09-06
  • 2539
  • 0

INFOBUS за збереження довкілля

6bf5a2b1-05cf-4715-b964-3d0c9ce56714

 

Наша планета також може відчувати. Вона, як губка, вбирає у себе всі зміни та процеси у навколишньому середовищі. Останніми роками дуже багато чуємо про екологічні проблеми і про те, які наслідки вони можуть спричинити або уже спричиняють.

 

Однією із найбільших проблем є вирубка лісів, оскільки нагрівання планети спричинює глобальні кліматичні зміни, танення льодовиків, зникнення багатьох видів лісових жителів. Раніше площа лісопокриття у світі становила 80 млн км², нині вона скоротилася до 30 млн км², тобто знищено вже дві третини. За останні 200 років площа лісів скоротилась, як мінімум у 2 рази. Лише за 15 років (1990 – 2005 pp.) планета втратила понад 125 млн га лісу, це близько 8 млн га втрачалось щорічно. На сьогодні на Землі знищується 14 млн га. лісу щорічно. З них 130 000 км² (0,8 – 2 %) тропічних лісів, які є «легенями» планети.

 

Компанія INFOBUS активно підтримує еко-тенденції і вважає, що основою успішного бізнесу є сталі принципи, один з яких - збереження навколишнього середовища.

 

Уже багато років ми працюємо над впровадженням електронних квитків серед клієнтів та партнерів, а також електронного документообігу. По-перше, це зручно та швидко, а, по-друге, – зберігає навколишнє середовище. Ми спонукаємо перевізників, з якими співпрацюємо, відмовитися від паперових квитків, адже це в минулому. Саме електронний квиток є найзручнішим способом дістатися у будь-яку частину світу. Значна частина компаній-перевізників підтримали нас. Також це загальноприйнята схема роботи усіх європейських компаній. Проте, деякі вважають, що лише паперові квитки є підтвердженням для проїзду, забуваючи про масштабні вирубки лісів, що спричиняють значні екологічні проблеми. Не дивлячись на всі перепони, ми продовжуємо робити усе можливе, щоб у найближчому майбутньому наші клієнти могли користуватися лише електронними квитками. До речі, пройшовши за посиланням, Ви можете ознайомитися з історією впровадження електронних квитків компанією INFOBUS.

 

Окрім того, у нас в офісі є контейнери для сортування сміття. Ми глибоко переконані, що зміни потрібно починати з себе.

 

Ось декілька порад, як можна допомогти нашій планеті:

 

  • користуйтесь енергозберігаючими лампами;
  • сортуйте сміття;
  • обмежте використання поліетиленових пакетів та пластику;
  • купуйте електронні квитки;
  • не роздруковуйте чеки;
  • економте воду,

 

до цього переліку, можна додати ще багато дрібниць, які у сукупності є потужним механізмом для боротьби з екологічними проблемами.

 

Земля - наш дім, а вдома має бути затишно, чисто і безпечно.

Давайте збережемо планету разом з INFOBUS!

 

Цього року компанію INFOBUS було номіновано на участь у національному відборі від Української народної премії на звання Кращий сервіс пошуку квитків. Для вашої зручності ми склали покрокову інструкцію про те, як здійснити голосування. Ознайомитися з нею ви можете за  посиланням.

 

На знак своєї вдячності за ваш голос, ми пропонуємо взяти участь у розіграші 800 бонусів, що будуть нараховані на бонусну карту та, які ви зможете використати на часткову оплату поїздки. Зробіть скріншот, який підтвердить факт голосування за компанію INFOBUS. Відправте його на адресу pr@infobus.eu, вказавши ваше ім’я та прізвище та слідкуйте за розіграшами на нашій офіційній сторінці у  фейсбук.

 

Кожного вівторка троє щасливчиків отримуватимуть від компанії 800 бонусів на оплату квитків для подорожі своєї мрії.

 

Важливо! Голосування розпочалося 01.06.2019. Закінчується 30.09.2019.

INFOBUS - обери найкраще!

 

Написати коментар


Використовуючи наш сайт, ви приймаєте умови, за якими ми використовуємо cookie-файли для аналізу даних та створення контенту (у тому числі рекламного) на основі ваших інтересів. Додаткова iнформацiя

Будь ласка, зачекайте. Пошук маршруту.

Бонуси Зареєструйтеся на сайті та при купівлі квитків отримуйте бонуси, якими потім зможете оплачувати свої замовлення.