Звідки
Куди
Туди
Назад
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця
  • 2020-09-23
  • 4820
  • 4

Запроваджено нові правила відвідування Чехії

glavsvetofor

 

З 21.09.2020 всі особи, які знаходяться більше 12 годин за останні 14 днів на території країн, що не входять у список країн з низьким ризиком COVID-19 будуть зобов'язані заповнити електронну форму прибуття.


Заповнити форму прибуття

 line 

Новий спосіб повідомлення про прибуття до Чехії Управління охорони здоров'я - до моменту в'їзду

line

1. Всі особи (у тому числі громадяни Чехії), за винятком певних категорій (працівники міжнародного транспорту, громадяни ЄС та іноземці, що постійно або довгостроково проживають в ЄС, які проходять транзитом через Чеську Республіку протягом 12 годин, дипломати та офіційні представники міжнародних організацій , акредитованих в Міністерстві закордонних справ, на період перебування на території до 14 днів і діти до 5 років), які перебували більше 12 годин за останні 14 днів на території країн, що не входять в список країн з низьким ризиком поширення COVID-19, зобов'язані:

 

  • перед в'їздом на територію Чеської Республіки, повідомити відповідне Регіональне Управління охорони здоров'я, шляхом заповнення електронної форми прибуття - див. https://plf.uzis.cz/;

  • подати повідомлення на кордоні або під час перевірки перебування; 

  • і негайно (але не пізніше, ніж протягом 5 днів з моменту в'їзду до Чехії) пройти ПЛР-тест за свій рахунок на території Чеської Республіки.

 

Таким чином, за новими правилами прибуття на територію оголошується не до самого факту, а заздалегідь і полягає у заповненні електронного формуляра через сайт з подальшим наданням повідомлення на кордоні / під час контролю перебування.

 

2. Визнання тестів ПЛР з інших країн-членів ЄС

Громадяни ЄС і громадяни третіх країн з дозволеною довгостроковою або постійною посвідкою на проживання у державі-члені ЄС тепер можуть пройти тест ПЛР в іншій державі, яка є членом ЄС за свій рахунок до свого прибуття в Чеську Республіку. Це може замінити зобов'язання проходження ПЛР-тесту після прибуття в Чеську Республіку. Термін дії тесту не повинен перевищувати 72 години під час надання його в Чеській Республіці.

 

3. Заборона вільного пересування

Заборона на вільне пересування осіб, які перебували більше 12 годин протягом останніх 14 днів на території держав, що не входять в список країн з низьким ризиком поширення COVID-19, по всій Чеській Республіці за винятком маршрутів, чітко зазначених у пункті 2. Захисних заходів, за новими правилами має дотримуватися або протягом усього періоду перебування на території, або на час продовження карантинних заходів, або протягом мінімально 10 днів з моменту в'їзду на територію Чеської Республіки.

 

 

map

 

line

Ви повертаєтеся із ...?

line

Європи

 

Повернутися у Чехію без проходження тесту на COVID-19 і карантину

Андорра, Бельгія, Болгарія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Хорватія, Ірландія, Ісландія, Італія, Кіпр, Ліхтенштейн, Литва, Латвія, Люксембург, Угорщина, Мальта, Монако, Німеччина, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Австрія, Румунія, Греція, Сан-Марино, Словаччина, Словенія, Іспанія - тільки Канарські острови з поверненням в 13.09.20, Швеція, Швейцарія, Ватикан, Великобританія.

 

 4027025_2437253_greenS

 

 

Після повернення в Чехію потрібен тест на COVID-19 або карантин

Іспанія та інші європейські країни, що не згадані вище.

 

 4027053_2437255_redS

 

З країн за межами Європи

 

Повернутися у Чехію без проходження тесту на COVID-19 і карантину

Австралії, Японії, Канади, Республіки Корея, Нової Зеландії, Таїланду, Тунісу.

 

 4027025_2437253_greenS

 

 

Після повернення в Чехію потрібен тест на COVID-19 або карантин

інші країни, що не згадані вище.

 

 4027053_2437255_redS

 

line

Також Ви можете знайти більш детальну інформацію про умови в'їзду в Чеську Республіку на веб-сайті Міністерства внутрішніх справ Чеської Республіки .

 

Карантинні заходи та інформація для виконання тесту ОТ-ПЦР на наявність SARS CoV-2 входить до компетенції Міністерства охорони здоров'я Чеської Республіки.

 

Останнє оновлення: 22.09.20

Написати коментар

На каком языке заполнять анкету?

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Добрый день, Роман. Заполнение анкеты возможно только на чешском или анлийском.

відповісти

Я так и не поняла .Украины нет ,нужно заполнять электронную форму или нет и нужен ли тест ....?

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Добрый день, Инна.

Для стран, что не указанные выше - тест на COVID-19 нужен.

Вы также можете найти более подробную информацию об условиях въезда в Чешскую Республику на веб-сайте Министерства внутренних дел Чешской Республики.

Карантинные меры и информация для выполнения теста ОТ-ПЦР на наличие SARS CoV-2 входит в компетенцию Министерства здравоохранения Чешской Республики.

С уважением, INFOBUS!

відповісти



Використовуючи наш сайт, ви приймаєте умови, за якими ми використовуємо cookie-файли для аналізу даних та створення контенту (у тому числі рекламного) на основі ваших інтересів. Додаткова iнформацiя

Будь ласка, зачекайте. Пошук маршруту.

Бонуси Зареєструйтеся на сайті та при купівлі квитків отримуйте бонуси, якими потім зможете оплачувати свої замовлення.