Звідки
Куди
Туди
Назад
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця
  • 2023-05-03
  • 8634
  • 12

Як доїхати з України в найближчі аеропорти

 


 

Відновлення авіасполучення з Україною досі залишається в далекій перспективі, але потреба швидкого та зручного переміщення між країнами не зникла. INFOBUS підготував список найближчих аеропортів, до яких можна дістатись з України.

 

Польща



Найближчі до України аеропорти Польщі розташовані в Ряшеві та Любліні – 172 км зі Львова та 195 км з Ковеля відповідно. Це невеликі летовища, з яких щодня здійснюється кілька рейсів до Британії, Нідерландів та Норвегії. 

Також у Польщі є міжнародний аеропорт імені Яна Павла II Краків-Баліце, звідки здійснюють рейси понад два десятка авіакомпаній, на більшість популярних напрямків по Європі, а також до Ізраїлю, ОАЕ, Туреччини, США (Чикаго), Марокко та Йорданії. Авіарейси через аеропорт Кракова здійснюють і лоукостери Wizz Air та Ryanair. 

Також українці можуть скористатися більш віддаленими польськими аеропортами – Бидгощ, Вроцлав, Гданськ, Катовіце, Лодзь, Ольштин-Мазури, Познань та Щецин, але вибір рейсів у них значно менший.

Ціни на авіаквитки у польських аеропортах стартують від 982 гривень.

Підбірка автобусних рейсів:

 

Львів - Ряшів Аеропорт

Ковель - Ряшів Аеропорт

Киів - Ряшів Аеропорт

Львів - Краків Аеропорт

Київ - Краків Аеропорт

Львів - Вроцлав Аеропорт

Львів - Гданськ Аеропорт

Львів - Катовіце Аеропорт

Львів - Познань Аеропорт

Киів - Краків Аеропорт


Молдова


На відстані 183 км від Одеси або 210 км від Ізмаїла розташований Кишинівський аеропорт. Він є хабом для Air Moldova, FlyOne та лоукостера Wizz Air. З цього аеропорту без перешкод можна придбати квиток на рейс до Вірменії, Угорщини, Німеччини, Франції, Туреччини, Польщі, Італії, Австрії, Ірландії, Ізраїлю, Іспанії, Чехії.

Ціни на авіаквитки у Молдові стартують від 6 тисяч гривень.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Львів - Кишинів Аеропорт

Київ - Кишинів Аеропорт


Румунія


За 80 км від Чернівців розташований румунський аеропорт ім. Штефана Великого в Сучаві. Зручно до нього дістатись і з Вінниччини чи Одещини. Звідси літаками Ryanair та Wizz Air здійснюються авіаперельоти до Британії, Ірландії, Франції, ФРН, Італії, Бельгії, Нідерландів, Ізраїлю та Кіпру.

Якщо їхати із Закарпаття, то найближчим буде аеропорт міста Сату-Маре. Втім, звідси українці зможуть полетіти до Лондона рейсом Wizz Air (з наступного року також додадуть рейс до Риму) або ж до Бухареста з румунською авіакомпанією TAROM.

Найближчим до України великим аеропортом Румунії є летовище другого за величиного міста країни Клуж-Напока в Трансильванії – Міжнародний аеропорт Клуж-Напока ім. Аврама Янчу. Перельоти тут здійснюють літаки більше десятка авіакомпаній, в тому числі Wizz Air (Австрія, Бельгія, Греція, Данія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Кіпр, Мальта, Нідерланди, Німеччина, Об’єднане Королівство, ОАЕ, Франція, Швейцарія та Швеція). Також доступні рейси Ryanair до аеропорту Лондон-Станстед та Turkish Airlines до турецького Стамбулу.

Для польоту з Румунії доведеться заплатити від 2 тисяч гривень за квиток. 

Підбірка автобусних рейсів:
 

Чернівці - Сучава Аеропорт

Вінниця - Сучава Аеропорт

Ужгород - Сату-Маре

Ужгород - Клуж-Напока аеропорт


Словаччина


Найближчий аеропорт розташований у словацькому Кошице, що за 98 км від Ужгорода. Звідси компанії Austrian Airlines, Turkish Airlines, Wizz Air та LOT доправляють пасажирів в Ірландію, Британію, Чехію та Австрію.

Через найбільший у країні аеропорт Братислави імені М. Р. Штефаника (Letisko M. R. Štefánika), який розташований на австрійському кордоні, літає не дуже багато авіакомпанії, і більшість сезонні. Тим не менше, звідси можна бюджетно долетіти рейсами Wizz Air до Болгарії, Об’єднаного Королівства та Північної Македонії, а також рейсами Ryanair до Бельгії, Болгарії, Греції, Данії, Ірландії, Іспанії, Італії, Кіпру, Мальти, Нідерландів, Об’єднаного Королівства, Туреччини та Хорватії.

Ціна на авіаквиток із Словаччини – від 1202 гривень.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Львів - Кошице

Ужгород - Кошице

Львів - Братислава

Ужгород - Братислава


Угорщина


На відстані 125 км від Чопа розташований аеропорт Дебрецен в Угорщині. Звідси можна долетіти до Франції, Нідерландів, Британії, ФРН, Кіпру та Ізраїлю.

Головний аеропорт Угорщини в Будапешті – Міжнародний аеропорт імені Ференца Ліста є дуже потужним авіаційним хабом, через який літають майже п’ять десятків авіакомпаній, і покривають вони не лише усю Європу, але й пропонують регулярні рейси за більш віддаленими напрямками – Алжир, Єгипет, Ізраїль, Канада, Катар, Китай, ОАЕ, Південна Корея, Туреччина.

Найдешевший квиток з Угорщини – від 1960 гривень.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Львів - Будапешт Аеропорт

Ужгород - Будапешт Аеропорт


Чехія


Через те, що Чехія не межує з Україною, шлях буде довшим та з пересадкою. Спочатку потрібно придбати квиток на потяг з Києва до Ужгорода, потім сісти на автобус з Ужгорода до Кошице, а звідти дістатись Чехії з аеропорту Кошице.

Міжнародні аеропорти розташовані в Празі, Брно, Остраві, Карлових Варах. Звідти можна дістатись до Великої Британії, Італії, Словаччини, Данії, Іспанії, Греції та інших країн.

Ціни стартують від 3,5 тисяч гривень за один квиток.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Київ - Ужгород

Львів - Ужгород

Ужгород - Кошице

Львів - Прага

Львів - Брно

Ужгород - Прага


Литва


Дістатися Литви українцям найкраще всього з Польщі: доїхати потягом Київ-Варшава, а потім прямим рейсом з Варшави до міста Каунас. Литва – невелика європейська держава, з трьома пасажирськими аеропортами. Пасажири з-за кордону прибувають переважно в головний міжнародний аеропорт країни, розташований у Вільнюсі. Внутрішні рейси обслуговуються аеропортами поблизу міст Каунас і Паланга.

З аеропортів Литви можна дістатись Польщі, Швеції, Грузії, Латвії, Норвегії, Данії, Латвії та інших країн.

Ціни на квитки стартують від 2833 гривень.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Львів - Варшава

Київ - Варшава

Варшава - Каунас

Варшава - Вільнюс


Латвія


Громадяни України можуть доїхати до Латвії потягом Київ-Варшава, а звідти купити авіаквиток на сайті аеропорту Варшава-Модлін до Риги.

В Латвії для пасажирів діє аеропорт у Ризі, звідки можна долетіти до Італії, Фінляндії, Грузії, Польщі, Угорщини, Естонії і т.д. Ціна на квиток з аеропорту Латвії стартує від 4572 тисячі гривень.

Підбірка автобусних рейсів:
 

Львів - Варшава

Київ - Варшава


Як дістатись?


Не завжди до бажаного пункту призначення можна дістатись прямим рейсом, тим паче, якщо вирушаєте в іншу країну. В таких випадках радимо комбінувати рейси різного виду транспорту. Наприклад, дістатись автобусом зі Львова до Ряшева і вже в Ряшеві в аеропорту сісти на літак до бажаного пункту призначення. Так само комбінувати рейси зручніше і пересуваючись Україною. Наприклад, з Києва до Львова дістатись поїздом, а вже зі Львова вирушити автобусом до Ряшева і потрібного аеропорта. Такі комбінації допоможуть зекономити на вартості подорожі і, подекуди, заощадять час. 

Якщо маршрут з комбінацією різного виду транспорту формуєте самостійно, обов'язково врахуйте: запас часу між рейсами повинен бути мінімум 6 годин, щоб у випадку запізнення якогось із видів транспорту не пропустити наступний. Врахуйте і час для проходження реєстрації.

Організовуючи складений маршрут автобус+літак, попередньо також варто звернути увагу на норми перевезення багажу та тварин в автобусі, і в літаку (в першу чергу!) і ознайомитись з об'ємами дозволеної ручної поклажі, яку можна взяти з собою в салон.

А щоб не забути нічого важливого, можете скористатись нашим чек-листом при підготовці до подорожі.


Пересадки і чому не варто їх боятись


Часто буває так, що прямих рейсів в пункт призначення немає. В таких випадках, при формуванні маршруту, система INFOBUS пропонує неорганізовані пересадки з поєднанням різних видів транспорту, включно з авіаперельотами. Більш детально про всі види пересадок можна дізнатись у нашому блозі на сайті INFOBUS.

А ми нагадуємо, що на сайті INFOBUS можна придбати не тільки квитки на автобус та потяг, але і на літак (скажемо по секрету, що у нас вони значно дешевші, ніж на інших ресурсах).

Бажаємо вам легких та приємних подорожей!


Написати коментар

Добрий день, яка ціна квитка для дитини вік 3 р)до Данії і чи потрібна нотаріальна згоДа другого з батьків якщо їде тільки з мамою

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Ольга, добрий день.

У нашому сайті, ви знайдете пропозиції поїздки у Данію. Для цього, вам необхідно обрати на сайті https://infobus.eu/ua звідки і куди ви хочете їхати, обрати дату і натиснути кнопку "Пошук".

У деталях рейсу, ви можете знайти інформацію про маршрут, а також знижки для вікових категорій. Зверніть, будь ласка увагу, що не у всіх перевізників є знижка для дітей.

Для зручності, ви можете звернутись у нашу службу підтримки за посилання: https://infobus.eu/ua/contacts і наші оператори допоможуть вам підібрати зручний для вас варіант та оформити замовлення.

У випадку питань, звертайтесь, будемо раді допомогти!

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Квиток до Мюнхена

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Добрий день, Валентина.

У нашому сайті, ви знайдете пропозиції поїздки у м. Мюнхен. Для цього, вам необхідно обрати на сайті https://infobus.eu/ua звідки і куди ви хочете їхати, обрати дату і натиснути кнопку "Пошук".

Для зручності, ви можете звернутись у нашу службу підтримки за посилання: https://infobus.eu/ua/contacts і наші оператори допоможуть вам підібрати зручний для вас варіант та оформити замволення.

У випадку питань, звертайтесь, будемо раді допомогти!

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Доброго дня! Підкажіть, який середній час перетину кордону, якщо іхати з Одеси в Кишинів? Хочу вирахувати час, щоб з літаком проблем не було

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Добрий день, Світлана.

Дякуємо за звернення.

У розрахунок часу у дорозі закладено 1 година або 1,5 години на проходження прикордонного контролю.

Проте, ми рекомендуємо брати квитки на автобус із запасом, оскільки бувають затримки на самому митному контролі.

Ви можете звернутися в нашу службу підтримки https://infobus.eu/ua/contacts і наші оператори допоможуть підібрати зручний для вас варіант поїздки.

У разі додаткових запитань, звертайтеся, будемо раді допомогти!

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Дуже цікпва інформація

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Людмила, добрий день.

Дякуємо вам за ваш коментар! Ми раді читати, що вам сподобалась стаття.

Будемо раді бачити вас нашим клієнтом надалі! Бажаємо вам виключно позитивних покупок та поїздок!

З повагою, INFOBUS!

відповісти

Расписание Автобусов Измаил Бухарест на 30 сентября

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Николай, добрый день.

Ознакомиться с актуальным расписанием рейсов, их подробной информацией и приобрести билет вы можете на нашем сайте, перейдя по ссылке: https://infobus.eu/4255/143/30.09.2023.

Также, вы можете обратиться на нашу круглосуточную службу поддержки https://infobus.eu/ru/contacts и наши операторы помогут вам подобрать удобный для вас вариант поездки.

Обращайтесь, будем рады помочь вам.

С уважением, INFOBUS!

відповісти

Расписание Автобусов Измаил Бухарест

відповісти

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Николай, добрый день.

Актуальное расписание рейсов, вы можете найти на нашем сайте INFOBUS.

Также, вы можете обратиться на нашу круглосуточную службу поддержки https://infobus.eu/ru/contacts и наши операторы помогут вам подобрать удобный для вас вариант поездки.

Обращайтесь, будем рады помочь вам.

С уважением, INFOBUS!

відповісти

Вам також може бути цікаво

Можливі причини затримки автобуса

Можливі причини затримки автобуса

 Під час поїздки буває так, що автобус може відхилитися від графіку руху або часу прибуття. Розповімо, через що найчастіше це стається.
  • 2023-04-18
  • 2813
  • 16
Шахрайство в інтернеті: що треба знати про це

Шахрайство в інтернеті: що треба знати про це

 Покупки в інтернеті вже стали буденністю для нашого життя, адже це зручно та швидко. Для того, щоб вони були безпечними та без втрат для вас, ми підготували інструкцію про те, як убезпечити себе від шахрайства. 
  • 2023-04-19
  • 2678
  • 0
Промокоди INFOBUS: як ними користуватись

Промокоди INFOBUS: як ними користуватись

 INFOBUS - найпереконливіший сервіс, який безперестанку заохочує подорожувати частіше та вигідніше. Окрім знижок та акцій, від нас часто можна отримати і додаткові приємності - промокоди, які надають максимально класні знижки під час купівлі квитків на автобус.
  • 2023-04-26
  • 9886
  • 40
В якому випадку водій має право відмовити пасажиру в посадці в автобус?

В якому випадку водій має право відмовити пасажиру в посадці в автобус?

 Всі вважають, якщо в тебе є квиток, то поїздка гарантована. Проте, яке ж велике здивування, коли водій відмовляє у посадці в автобус! На перший погляд, обурлива ситуація! Але чи справді це так? Нумо з'ясовувати! ?
  • 2023-05-11
  • 2568
  • 6
Знижки на рейси для різних категорій пасажирів

Знижки на рейси для різних категорій пасажирів

 Практично всі перевізники дають можливість економити таким категоріям пасажирів, як студенти, діти та пенсіонери. У межах базового тарифу для різних категорій пасажирів затверджується система знижок і пільг. До спеціальних тарифів відносяться молодіжні, пенсійні, групові, туристичні та екскурсійні.
  • 2023-05-17
  • 3638
  • 20
Знижка на всі автобусні рейси

Знижка на всі автобусні рейси

  Увага, новий промокод на 23.05! Розпочинаємо літо у травні — ловимо знижку на перші спекотні подорожі з новим промокодом!
  • 2023-05-22
  • 3088
  • 0
Посилки - нова послуга від INFOBUS

Посилки - нова послуга від INFOBUS

Багато хто асоціює INFOBUS з продажем квитків на автобус, потяг або літак, але мало хто знає, що у нас є дуже корисна опція. Відтепер відправлення посилок забезпечуємо практично по всій Європі: Україна, Чехія, Молдова, Румунія, Німеччина, Польща та між усіма іншими країнами.Надіслати все необхідне рідним за кордон чи міжнародною доставкою на відділення Нової Пошти в Україну відтепер в рази зручніше і швидше!
  • 2023-06-07
  • 2813
  • 19
100% кешбек від INFOBUS!

100% кешбек від INFOBUS!

Ламаємо систему та повертаємо гроші за квитки, куплені в мобільному застосунку INFOBUS! Нарешті, можна отримати ще більше користі від поїздки та 100% кешбек від INFOBUS на бонусну картку. Тільки для клієнтів, які користуються мобільним додатком INFOBUS: встановлюйте та мандруйте з вигодою.
  • 2023-06-14
  • 14082
  • 118
Мобільний додаток INFOBUS - лайфхаки для економії на рейсах

Мобільний додаток INFOBUS - лайфхаки для економії на рейсах

INFOBUS ділиться лайфхаками: де зберігати квитки в одному місці, як заповнювати інформацію у квитку за секунду, як створити список пасажирів та повернути квиток через додаток. І найголовніше – як купувати квитки на рейси дешевше у додатку, ніж на сайті. Нижче ділимося усіма нюансами та плюсами, що роблять поїздку максимально комфортною!
  • 2023-06-21
  • 3385
  • 0


Наш сайт використовує файли cookie

Використовуючи наш сайт, ви приймаєте умови, за якими ми використовуємо cookie-файли для аналізу даних та створення контенту (у тому числі рекламного) на основі ваших інтересів. Детальна інформація

Будь ласка, зачекайте. Пошук маршруту.

Бонуси Зареєструйтеся на сайті та при купівлі квитків отримуйте бонуси, якими потім зможете оплачувати свої замовлення.